Word een echte bijbelkenner is een prachtig geïllustreerde wandkalender om je kinderen spelenderwijs 52 Bijbelteksten aan te leren. In november 2013 verscheen deel 1 met illustraties van Marieke ten Berge (vanaf 4 jaar). Vanaf oktober 2015 is ook deel 2 te koop met 52 nieuwe teksten! Deze kalender is geïllustreerd door Liza-Beth Valkema en richt zich op kinderen van 7 t/m 12 jaar. ARK_Bijbelkenner_NEW2.indd

Ter aanvulling op de kalenders hebben we een website gemaakt: www.bijbelkenner.nl. Hier vind je van alle teksten een filmpje in gebarentaal, knutsel ideeën en nog veel meer!

Inhoud kalenderCover

Word een echte bijbelkenner bestaat o.a. uit:
• een full colour A3 wandkalender;
• 52 bijbelteksten (NBV) met uitleg in toegankelijke taal;
• 13 thema’s (o.m. God is bij je, Vertrouw op God, Praten met God, Gods wijsheid voor jou) met elk 4 bijbelteksten, een inleiding, weetjes en een quiz;
• 52 spelkaarten met de bijbelteksten en een illustratie, om de teksten aan te leren; deze vormen samen een uniek kwartetspel;
• ansichtkaarten om in te kleuren en te versturen;
• knutsel ideeën en een beloningssysteem.

Kijk eens op de leuke website bij deze kalender: www.bijbelkenner.nl en like onze Facebookpagina met alle teksten in gebarentaal!

Workshop bijbelmemorisatie en geloofsopvoeding

Bij de kalender heb ik een workshop ontwikkeld: Bijbelteksten memoriseren met je kind. Deze workshop is bedoeld voor ouders van kinderen van 4 t/m 12 jaar die meer willen weten over het memoriseren van Bijbelteksten. Samen met Nieske Selles geef ik ook een workshop over geloofsopvoeding. We gaan samen nadenken over het vieren van de christelijke feesten en het memoriseren van Bijbelteksten. Beide workshops zijn bedoeld voor kerken en gemeenten bijv. tijdens een thema-avond over geloofsopvoeding of de start van het kerkelijk jaar. Als u meer wilt weten over het aanleren van Bijbelteksten lees dan eens dit artikel dat ik schreef voor het blad Opwekking.

Bijbelkenner kopen

Deel 1 en 2 van ‘Word een echte bijbelkenner’ zijn bij mij thuis te koop voor € 9,95. U kunt de kalender ook kopen in de christelijke boekhandels of bestellen via Arkmedia: deel 1 of deel 2.

Kwartetkaartje van word een echte bijbelkennerMedia over de kalender

Diverse media hebben geschreven over ‘Word een echte Bijbelkenner’. Daarnaast heeft RTV IJsselmond een item gemaakt over de presentatie in boekhandel de Rank.

Artikel Nederlands Dagblad
Artikel de Stentor
Artikel CIP.nl