Het prentenboek ‘Jij bent een prinses’ is het eerste deel uit de nieuwe serie ‘Thuis bij de Koning’. Drie prinsesjes willen indruk maken op de koning. Hun act mislukt en ze balen! Maar dan leren ze dat ze prinsesjes zijn omdat ze bij de koning horen. NiJij bent een prinseset om hoe ze eruitzien of om wat ze wel of niet kunnen.

De serie ‘Thuis bij de Koning’ is een parabel over God als vader en de mensen als zijn kinderen. Door de verhalen leren kinderen dat ze uniek en waardevol zijn, echte koningskinderen. En dat iedereen altijd welkom is bij de koning. In elk boek zit een stickervel. In de boekhandel is een gratis poster op te halen, waar alle prinsesjes op verzameld kunnen worden. Bekijk hier de eerste pagina’s van ‘Jij bent een prinses’.

Inmiddels zijn er een aantal reviews verschenen van ‘Jij bent een prinses':
–  Lees hier de review van ‘Mama leest voor’,
hier de review van ‘Goodgirlscompany’,
hier de review van ‘KiDDoWz blog’,
– hier de review van ‘Klas van juf Linda’

Prinsessenfeest 
Dit jaar hebben we geweldige prinsessenfeesten gehad in boekhandels in Kampen, Groningen, Zwolle en Harderwijk.  Meisjes uit groep 1, 2 en 3 kwamen in hun mooiste prinsessenjurk. Ze luisterden naar een verhaal over de prinsessen en zongen een lied over koningskinderen. Prinsessenfeest 2Daarna knutselden ze een kroon en stonden ze in de rij voor het nagels lakken, haar opsteken en de make-up. Tot slot maakte illustrator Maaike van den Akker maakte van ieder prinsesje een mooi portret.

Wilt u ook een prinsessenfeest in uw boekhandel, op uw school of kinderdagverblijf? Neem dan eens contact met mij op!

Te koop
Jij bent een prinses is bij mij thuis te koop voor € 8,95. U vindt dit boek ook in de christelijke boekhandels en kunt het bestellen via uitgeverij Arkmedia.