Het prentenboek ‘Prinses Emmelie en het ontsnapte paard’ is het tweede deel uit de nieuwe serie ‘Thuis bij de CoverKoning’. Eerder dit jaar verscheen ‘Jij bent een prinses’. Het nieuwe prentenboek is vanaf half september te koop.

De koning gaat bijna op reis met zijn paard Spikkel. Prinses Emmelie gaat het paard nog even borstelen. Maar Emmelie laat per ongeluk het hek open staan en Spikkel ontsnapt! O nee, wat nu? Papa zal wel boos zijn! Ze durft het niet aan hem te vertellen! Even later gaat de koning picknicken met Rizpah en Felicia, maar Emmelie gaat niet mee. Ze voelt zich schuldig en naar. Uiteindelijk leert Emmelie dat ze alles mag zeggen tegen haar vader. Ze hoort bij de koning en hij houdt van haar, wat er ook gebeurt. Een waardevolle boodschap voor elk prinsesje!

Thuis bij de Koning

De serie ‘Thuis bij de Koning’ is een parabel over God als vader en de mensen als zijn kinderen. Door de verhalen leren kinderen dat ze uniek en waardevol zijn, echte koningskinderen. En dat iedereen altijd welkom is bij de koning. In elk boek zit een stickervel. In de boekhandel is een gratis poster op te halen, waar alle prinsesjes op verzameld kunnen worden.

Terugblik op boekpresentatie 9 september
Op woensdagmiddag 9 september hadden we een supergezellige boekpresentatie met pony rijden! De 40 kinderen gingen luisteren naar een verhaal, picknicken en het ontsnapte paard zoeken! Verder mochten ze spelletjes doen, paarden versieren en natuurlijk op de pony’s rijden. Wat een feest!

Boekpresentatie foto's def