Spreekbeurten voor vrouwen

Ik heb een passie om vrouwen dichter aan het hart van God te brengen. Daarom spreek ik graag over de relatie die God met ons voor ogen heeft en hoe wij hierin kunnen groeien. Thema’s waarover ik o.a. spreek zijn:
– jij bent geliefd/bruid van Christus,
– hoe leef je dichtbij God?
– vertrouwen op God,
– overgave aan God,
– puur zijn voor God,
– verlangen naar de Here Jezus

Een ander onderwerp waarover ik graag spreek is ‘Keer terug en kom thuis’ naar aanleiding van het bijbelboek Jeremia. Ik vertel graag wat we kunnen leren van dit bijbelboek en hoe we de boeiende boodschap kunnen toepassen in de tijd waarin we leven.

Spreken en zangleiding
Je kunt me vragen om te spreken op jullie vrouwen-event. Eerder sprak ik op vrouwenochtenden, -avonden en zussendagen. Ben je daarnaast nog op zoek naar iemand die de aanbidding/zangdienst leidt op jullie dag? Rachel van den Berg is zangleider en heeft een verlangen om vrouwen mee te nemen in aanbidding voor God. Zij verzorgt graag de zangdienst en eventueel een luisterlied dat past bij de spreekbeurt. Wij kunnen ook voor de muzikale begeleiding zorgen.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden? Bel of mail mij dan! Ik vertel er graag meer over. Voor de spreekbeurten vraag ik geen vaste vergoeding, je mag zelf weten wat je ervoor over hebt (alleen een reiskostenvergoeding).