Jeremia, keer terug en kom thuis

Keer terug en kom thuis moedigt aan om terug te keren tot God en dicht bij Hem te leven. Het daagt je uit om in deze tijd van God te getuigen en pal te staan voor de waarheid van Gods Woord. Het boek bevat bijbelstudies voor acht weken, met elke week:

  • vijf dagen waarin je verschillende bijbelgedeelten bestudeert,
  • vragen die een dieper inzicht en geloofsgroei geven,
  • een handleiding voor gespreksleiders.

Leven aan zijn hart

Dit dagboek is geschreven voor vrouwen en gaat over het groeien in liefde voor en verlangen naar de Here Jezus. Het dagboek bevat 365 bijbelse overdenkingen.

Kerst onder de loep

coverKerst onder de loep is een boek dat kinderen echt aan het denken zet. Klopt het kerstverhaal zoals zij dat kennen wel met datgene wat de Bijbel ons vertelt? In Kerst onder de loep reizen kinderen langs de verhalen die speelden rond Jezus’ geboorte en gaan zij op zoek naar antwoorden. De illustraties van Michel de Boer in een graphic novel stijl en de leuke verwerkingsopdrachten geven het boek een speels karakter.

Het Woord in je hartVoorkant

Het Woord in je hart bevat 52 Bijbelteksten om uit je hoofd te leren, zodat je op ieder moment kunt putten uit een schat aan inspirerende teksten. Ook vertellen bekende christenvrouwen over hun favoriete bijbeltekst. Verder vind je veel tips die je helpen bij het memoriseren. Verkrijgbaar in zowel NBV als HSV.

Zo werkt God, 9x aan de slag met de vrucht van de GeestCover 2

In ‘Zo werkt God’ ontdekken kinderen wat elk partje van de vrucht van de Geest inhoudt en gaan zij hiermee aan de slag. Ieder hoofdstuk begint met een verhaal over Lise en Joel. Na het verhaal vind je twee pagina’s met uitleg, vragen, opdrachten en tips. En elk hoofdstuk eindigt met een gebed of gedicht.

Prentenboekserie: Thuis bij de Koning

Samen met Maaike van den Akker heb ik gewerkt aan prentenboeken over …. prinsessen! De serie heet ‘Thuis bij de Koning’. Het eerste deel is ‘Jij bent een prinses’, het tweede deel ‘Prinses Emmelie en het ontsnapte paard’ en het laatste deel: ‘De koning wacht op jou’.
De serie is een parabel over God als vader en de mensen als zijn kinderen. Door de verhalen leren kinderen dat ze uniek en waardevol zijn, echte koningskinderen. En dat iedereen altijd welkom is bij de koning.

De koning wacht op joucover goed

Er zijn spulletjes gestolen uit het paleis. Prinses Rizpah ontdekt de dief: een arm meisje dat voor zichzelf moet zorgen. Als het meisje ook graag een prinsesje wil worden, denkt Rizpah dat dat moet kunnen. Maar denkt de koning daar ook zo over?

Prinses Emmelie en het ontsnapte paardCover

Prinses Emmelie laat per ongeluk het paard van de koning ontsnappen net nu hij morgen met zijn paard op reis moet. Durft ze het de koning te vertellen?

Jij bent een prinses

Drie prinsesjes willen indruk maken op de koning. Jij bent een prinsesHun act mislukt en ze balen! Maar dan leren ze dat ze prinsesjes zijn omdat ze bij de koning horen, niet om hoe ze eruitzien of om wat ze wel of niet kunnen.

Word een echte Bijbelkenner, deel 1 en 2ARK_Bijbelkenner_NEW2.indd

Door deze unieke wandkalenders leren kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar spelenderwijs 52 Bijbelteksten uit het hoofd. Memorisatiekaartjes helpen de teksten aan te leren. Deze kaartjes vormen samen een kleurrijk kwartetspel. Verder bevat de kalender opdrachten, quizvragen, knutsel ideeën en een beloningsysteem. Cover

Deel 1 is geïllustreerd door Marieke ten Berge en voor kinderen vanaf 4 jaar. Deel 2 is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en is geïllustreerd door Liza-Beth Valkema.

Kijk hier voor meer informatie.

Hoera!

Hoera! is een heerlijk voorleesboek dat verhalen bevat voor verschillende gelegenheden; kNaamloos-2erst, sinterklaas, verjaardag, moederdag, pasen, een schoolrapport, het halen van een zwemdiploma en meer. Hoera! is geschreven voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en is te koop bij mij aan huis en in de christelijke boekhandels.