In ‘Zo werkt God’ ontdekken kinderen wat ieder partje van de vrucht van de Geest inhoudt en gaan zij hiermee aan de slag. Ieder hoofdstuk begint met een verhaal over Lise en Joel. Na het verhaal vind je twee pagina’s met uitleg, vragen, opdrachten en tips. En elk hoofdstuk eindigt met een gebed of gedicht.

Mooie invulling voor gezinsmomentenCover 2
Zo werkt God is een boek dat je goed kunt gebruiken bij gezinsmomenten, op school en in het kinderwerk. Het geeft mooie aanknopingspunten voor gesprekken en handvatten om de vrucht van de Geest in praktijk te brengen. Pak dit boek er eens bij in de periode rond Pinksteren. Zo ontdekken kinderen wat de heilige Geest ook in hun leven wil doen.

Dichtbij de leefwereld van kinderen
Dit jaar las ik een boek van Elizabeth George over de vrucht van de Geest. Het raakte en inspireerde mij. Ik kreeg een verlangen om ook kinderen te vertellen over deze vrucht. Over hoe God hen steeds mooier wil maken door zijn Geest. Daarbij wilde ik het dichtbij de leefwereld van kinderen brengen, zodat zij begrijpen waar deze vrucht ten diepste om gaat.

‘Zo werkt God’ staat ook in het Lees en Luistermagazine van 2016.

Dit boek is bij mij aan huis te koop voor € 13,50.